Je wilt je inschrijven in onze school? Fijn! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om dat te doen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Inschrijven voor 1A – 1B

Je zoon of dochter aanmelden in het eerste jaar A en/of B, doe je vanaf dinsdag 8 maart tot en met dinsdag 29 maart via www.meldjeaan.antwerpen.be   Na toekenning van een plaats, wordt u vanaf maandag 25 april door de school opgebeld om de inschrijving in orde te maken.

Inschrijven in alle andere jaren

Vanaf maandag 25 april 2022 om 9u kunt u zich hier aanmelden voor verschillende jaren. Dit is een aanmelding, geen inschrijving. Wij bellen u vanaf woensdag1 juni op voor eventuele inschrijvingen. Klik op de link om u aan te melden.

Aanmelding 2e leerjaar

Aanmelding 3de leerjaar

Aanmelding 4de leerjaar

Aanmelding 5de leerjaar

Aanmelding 6de leerjaar

Aanmelding 7de leerjaar

Bij vragen of moeilijkheden kunt u altijd de school bellen. Wij helpen u zeer graag. U kunt de telefoonnummers van onze beide campussen hieronder vinden.

Het adres van onze twee campussen:

 

Campus Noord
Hendriklei 67
2660 Hoboken
Tel: 03/828.62.26
Fax: 03/827.27.02
E-mail: info@atheneumhoboken.be

 

Campus Zuid
Distelvinklaan 22
2660 Hoboken
Tel: 03/827.27.99
Fax: 03/829.15.34
E-mail: info@atheneumhoboken.be

Voor veilig betaalgemak voorziet de school Bancontact. Om je geldig in te schrijven, breng je het volgende mee:

– je identiteitskaart

– je rapport van je vorige school

– 200 euro of een bankkaart

– één van je ouders.

Je bent als leerling pas ingeschreven als het document waarmee men zich akkoord verklaart met het schoolreglement en het pedagogisch project van de school, gehandtekend is door je ouders en door jezelf. Dit document bewaren wij in je leerlingendossier. Je moet het elk jaar opnieuw ondertekenen.