Je wilt je inschrijven in onze school? Fijn! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om dat te doen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Inschrijvingen 1A -1B

Belangrijke wijziging wegens het opschorten van de fysieke inschrijvingen op school! (maatregel COVID-19)
Voor 1A en 1B is de digitale aanmeldperiode afgelopen. De leerlingen die zich aangemeld hebben en een ticket hebben gekregen, worden nu telefonisch gecontacteerd om zich in te schrijven.
Leerlingen voor 1A of 1B die zich niet aangemeld hebben of die geen ticket gekregen hebben van hun school naar keuze, kunnen zich vanaf maandag 18 mei om 9 uur opnieuw aanmelden en inschrijven via de website https://meldjeaansecundair.antwerpen.be/. Via deze website kan je de vrije plaatsen bekijken van onze school. De aanmeldingen verlopen in chronologische volgorde. Wie eerst klikt, heeft eerst plaats.


Inschrijvingen voor 2-3-4-5-6-7

Om in deze leerjaren in te schrijven, vragen wij u om een document in te vullen dat u hier kunt vinden. Nadien contacteert de school u persoonlijk.

 

Het adres van onze twee campussen:

 

Campus Noord
Hendriklei 67
2660 Hoboken
Tel: 03/828.62.26
Fax: 03/827.27.02
E-mail: info@atheneumhoboken.be

 

Campus Zuid
Distelvinklaan 22
2660 Hoboken
Tel: 03/827.27.99
Fax: 03/829.15.34
E-mail: info@atheneumhoboken.be

 

Voor veilig betaalgemak voorziet de school Bancontact. Om je geldig in te schrijven, breng je het volgende mee:

– je identiteitskaart

– je rapport van je vorige school

– 200 euro of een bankkaart

– één van je ouders.

Je bent als leerling pas ingeschreven als het document waarmee men zich akkoord verklaart met het schoolreglement en het pedagogisch project van de school, gehandtekend is door je ouders en door jezelf. Dit document bewaren wij in je leerlingendossier. Je moet het elk jaar opnieuw ondertekenen.

Wat kost dat?

Omdat het altijd handig is om te weten wat voor kosten een inschrijving met zich meebrengt, geven we je in deze tabel een raming van de kosten voor leerlingen in al onze richtingen. Klik op de richting die jou interesseert voor meer informatie!