Beste ouders
Beste leerlingen

Binnenkort worden de lessen op onze school gedeeltelijk opnieuw opgestart. Een deel van onze leerlingen blijft nog thuis; een ander deel zal opnieuw op school terechtkunnen voor een selectie van vakken. Deze heropstart zal in fases verlopen. 

 

coronavirus-4833754

op 15 mei starten: 

 – 6ASO (maximum 1 dag per week)

 – 6TSO, 6BSO, 7BSO (maximum 2 dagen/week)

op 29 mei starten:

 – 2A

 – 2B

 – 4ASO, 4TSO, 4BSO 

 

De leerlingen van de klassen die hier niet vermeld worden, blijven voorlopig doorwerken in afstandsonderwijs. Ook voor hen die wél al opnieuw kunnen starten, zal een deel van de vakken nog altijd online worden aangeboden. Onze leraren doen er alles aan om de leerlingen in hun afstandleren maximaal te ondersteunen. 

Lesroosters voor de leerlingen die vanaf 15 of 29 mei opnieuw op school verwacht worden, worden doorgegeven via SmartSchool. 

 

Alternatief leren

De klassen die geen les hebben op school, blijven thuis leren. Leraren zullen jullie via Smartschool berichten sturen met taken, die jullie thuis maken en terug aan de leraren bezorgen via SmartSchool. Als je geen computer hebt, kan je een papieren versie op Campus Noord komen ophalen en inleveren, volgens onderstaand schema.

Als je een vraag hebt over een taak, stel ze aan je leraar, via Smartschool.

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

10u-12u

1ste graad A – B

bso

 

1ste  graad A en B

bso

13u-15u

2de en 3de graad

OKAN

 

2de en 3degraad

OKAN

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met ons.

Met vriendelijke groeten

Kim Van der Auwera
Directeur